Alarme DSC

Alarme DSC

Alarme DSC reprezinta un nume in piata alarmelor datorita calitatii superioare a acestora. Sistemele prevazute cu acestea se bucura de tehnologia inovatoare ce imbina o utilizare usoara cu un set de reguli ce diferentiaza o alarma falsa de una reala. Asemenea alarme DSC sunt tentant de utilizat datorita gamei largi de utilizare: case, vile, spatii comerciale mari si mici, birouri, spatii rezidentiale sub forma de blocuri.

Compania canadiana DSC a fost infiintata in 1979, an in care au introdus in piata primele panouri de control si tastaturi cu componente competitive si usor de utilizat de catre cumparatori. In 1990 au preluat companie Sur-Gard cu care era in competitie si astfel si-a imbunatatit sectiune de centrale radio), iar in 1998 au preluat firma Bentel, producator italian de produse de securitate). Din 2002 brandurile DSC, Sur-Gard si Bentel au fost preluate de Tyco, expert in sisteme de securitate si incendiu.

Centralele de alarmare antiefractie DSC sunt fiabile si permit conectarea de detectori de exterior , detectori de miscare, detectori de fum, detectori pe fum si wireless, bariere in infrarosu, si alte tipuri de detectori.

Sistemele de securitate ce cuprind alarme DSC transmit starea de alarma in caz de incident catre dispeceratul firmei de monitorizare si interventie si/sau catre utilizator direct folosind comunicatia prin linie telefonica, SMS, GPRS, GPS sau Internet.

Starile de sistem pentru alarmele de tip DSC sunt afisate cu ajutorul echipamentelor ce se bazeaza pe tastaturile cu lcd, led, sau sistemul TouchScreen.

Sistemele alarma Dsc permit armarea totala a casei, precum si armari partiale, in functie de necesitate. Deasemnenea acest tip de sistem alarme ce imbina un aspect placut cu o utilizare inteligenta a tuturor resurselor care i se pun la dispozitie. Ofera solutii pe baza conceptului de zone de protectie ce face mult mai usor si mai curat de securizat zone de intindere mare si cu multe unghiuri de vizibilitate 0.

Echipamentele de tip alarma DSC si-au castigat locul in piata sistemelor de securitate profesionala printr-o oferta variabila de solutii la diversele probleme care au aparut in domeniul sistemelor de siguranta si securitate. In timp si-a castigat incredere si-n piata instalarii de echipament de siguranta si securitate pentru ca produsele lor sunt bine organizate in ceea ce priveste programarea oferind timpi redusi de lucru la instalare.

O programare bine structurata inseamna si o baiate de cap mai putin pentru un utilizator obisnuit. Traim in secolul vitezei si fiecare secunda castigata conteaza foarte mult in meciul de zi cu zi.

Site-ul sistemalarme.ro va pune la dispozitie o gama larga de alarme DSC, care sa ofere solutie pentru orice problema de securitate si siguranta. Magazinul nostru va pune la dispozitie (contracost) o echipa de profesionisti in montajul si instalarea unor astfel de alarme. Va rugam sa ne contactati si va vom face o oferta personalizata in functie de bugetul dumneavoastra.