Detectori cu fir DSC

Detectori cu fir DSC

Detectori cu fir DSC au capacitatea de a detecta prezenta unui obiect care emite caldura (infrarosii) prin memorarea temperaturii ambiente a spatiului monitorizat, astfel incat sa verifice prezenta pericolelor prin intermediul detectarii a schimbarilor de temperatura. Detectoarele pasive cu infrarosu verifica daca cineva a intrat in spatiul supravegheat prin utilizarea principiului diferentierii. Zonele de protectie au intre ele zone cu sensibilitate zero ( asa numitele zone “moarte”) ce sunt utilizate ca mod de comparatie.

Inovatia detectorilor cu fir DSC implica analiza QLIT , analiza ce aduce un castig real pentru sistemul dumneavoastra de securitate oferind o imagine clara la dimensiunile corpului uman. Senzorii extrem de exacti ai acestor detectori cu fir DSC pot stabili claritarea unei capturi si in acelasi timp sa elimine situatiile in care in cadru apar animalele de companie cu o greutate de pana la o anumita greutate. Produsele DSC vin astfel in ajutorul propietarilor de animale de companie, eliminand alarmele false create de propriile animale din casa.

Detectoarele cu fir DSC utilizeaza principii de analiza amanuntita a conditiilor de mediu utilizand frecvențe de viteza in miscare pe un spectru larg. Astfel conditiile meteo nefavorabile ce pot declansa alarme false vor fi eliminate, lasand timp sistemului sa detecteze alarme reale.

Detectorii cu fir DSC datorita materialelor de buna calitate si a diversitatii acestora se pot folosi in pachete de sisteme de securitate recomandate pentru: case, vile, spatii comerciale mari si mici, birouri si spatii rezidentiale. Sistemele ce includ detectori cu fir DSC se bucura de tehnologia inovatoare ce usureaza instalarea si programarea acestora, oferind in plus si un set de reguli ce diferentiaza o alarma falsa de una reala.

Magazinul nostru va pune la dispozitie o gama larga de detectori cu fir DSC, prin care sa se stabileasca o rezolvare pentru problemele dumneavoastra de securitate si siguranta. Va punem la dispozitie (contracost) o echipa de profesionisti in montajul si instalarea unor astfel de sisteme ce securitate si siguranta. Va rugam sa ne contactati si va vom face o oferta personalizata in functie de bugetul dumneavoastra.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Detector de miscare PIR DSC BV201
Gama de detectoare de miscare PIR DSC BV201 sunt cele mai utilizate detectoare cu senzor infrarosu d..
79 LEI
Detector PIR DSC LC100PCI
Un detector PIR DSC LC100PCI  este prevazut cu un sistem performant de procesare ce ofera o det..
66 LEI
Detector PIR DSC LC102PIGBSS
Sistemele de detectare din gama LC de la DSC ofera siguranta si securitate pentru orice situatie nep..
177 LEI
Detector PIR DSC LC103PIMSK
Detectorul PIR DSC LC103PIMSK este prevazut cu senzori PIR si microunde. Senzorul cu microunde lucre..
244 LEI
Detector PIR DSC LC104PIMW
Detectorul PIR DSC LC104PIMW face parte din seria detectoarelor de miscare dual-tehnologice ce combi..
210 LEI
Detector spargere geam PIR DSC LC105DGB
Detectorul de spargere geam PIR DSC LC105DGB ofera un plus de siguranta in utizare datorita faptului..
113 LEI