Detectori wireless DSC

Detectori wireless DSC

Detectori wireless DSC sunt recomandati in cazul care aveti o locuinta finisata si in care se locuieste / se lucreaza si nu se mai poate procesa o instalare standard cu cablu aparent pe perete. Astfel de detectori wireless DSC reprezinta si un mod comod de a controla sistemul.

Detectorul wireless DSC functioneaza pe baza alimentarii de la acumulatori care economisesc bateria armandu-se doar atunci cand sesizeaza miscare. Cand acumulatorii s-au descarcat acesta transmite la centrala un mesaj predefinit precum ca detectorul are bateria descarcata.

Compania canadiana DSC ofera o gama larga de astfel de detectori wireless (radio) dupa cum urmeaza:

  • Detectori de miscare in IR - standard;
  • Detectori de miscare in IR - cu imunitate la animalele de companie;
  • Detectori de fum;
  • Detectori de inundatie;
  • Detectori de geam spart;
  • Contacte magnetice;
  • Alti detectori neconventionali.

Gama de detectori DSC se bazeaza pe tehnologia digitala Multi-Level Signal Processing (MMPS) prin intermediul caruia se poate detecta energia emanata de corpul omenesc in infrarosu, pentru o plaja larga de temperaturi. Avantajul acestei tehnologii utilizate este ca perimite vizualizarea a unor imagini calitative si cat mai putine imagini generate de alarme false capturate ca urmare a interferentelor radio, fantelor de ventilatie sau insecte.

Majoritatea modelelor de detectori wireless DSC au fost construiti cu un sistem de eliminiarea alarmelor false provocate de animalele de companie/paza pe care le aveti in casa sau in jurul spatiului comercial. Sistemul poate detecta animale cu o greutate specifica. In functie de modelul utilizat exista o greutate stabilita pe care o ignora pentru detectie.

Datorita frecventei de operare a detectorilor wireless DSC ce a fost optimizata tot mai mult pentru ultimele modele, bateria utilizata pentru alimentarea acestuia va avea o durata de viata mult mai lunga. Rezistenta bateriei si consumul mic de energie aliniaza si detectorii wireless DSC in lista de produse ce respecta normele de protectie a mediului.

Magazinul nostru va pune la dispozitie o gama larga de detectori wireless DSC, prin care sa se stabileasca o rezolvare pentru problemele dumneavoastra de securitate si siguranta. Va punem la dispozitie (contracost) o echipa de profesionisti in montajul si instalarea unor astfel de sisteme ce securitate si siguranta. Va rugam sa ne contactati si va vom face o oferta personalizata in functie de bugetul dumneavoastra.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Detector de fum wireless DSC WS4916
Detectorul de fum wireless DSC WS4916 este ideal de utilizat in cazul locuintelor rezidentiale ..
450 LEI
Detector de inundatie wireless DSC WS4985
Detectorul de inundatie wireless DSC WS4985 este conceput sa lucreze cu un panou wireless Alexor wir..
431 LEI
Detector geam spart wireless DSC WLS912
Detectorul geam spart wireless DSC WLS912 beneficiaza de o echipare bazata pe tehnologia wireless Sp..
563 LEI
Detector wireless PIR DSC WLS4904
Tehnologia digitala Multi-Level Signal Processing (MMPS) din componenta unui detector wireless PIR D..
269 LEI
Detector wireless PIR DSC WLS4904P
Detectorul wireless PIR DSC WLS4904P este recomandat in cazul proprietarilor de animale care doresc ..
269 LEI