Alarme Paradox

Alarme Paradox

Alarme Paradox produse de firma Paradox Security din Canada sunt echipamente competitive pe piata securitatii. Este o companie recunoscuta la nivel mondial in industria cercetarilor inovatoare in ceea ce priveste  dezvoltarea unor alarme Paradox ce intra in componenta sistemelor de securitate si siguranta. 

Sisteme profesionale de securitate din gama Paradox (pe fir , wireless sau pe fir/wireless) sunt folosite la noi in tara inca din anul 1990, fiind recunoscute inca de atunci ca  echipamente de o tinuta profesionala ridicat, cu mecanisme prietenoase in utilizare si programare. 

 Inovatia permanenta in acest domeniu a cercetatorilor Paradox  a determinat aparitia unei game largi de echipamente de securitate marca Paradox care se pot adauga sistemelor existente de alarme, cum ar fi: tastaturi led, tastaturi lcd, touchscreen, comunicatoare vocale, modula de control acces, cititoare de proximitate si tastaturi de control acces, detectori conventionali, interefete USB, module IP, software de management sisteme si programare sisteme. 

Alarmele Paradox sunt concepute sa lucreze prin intermediul unor centrale cu  o multitudine de  aplicatii de comunicare: 

  • Sistem propriu de control si monitorizare de pe un PC la distanta;
  • Incarcare/descarcare prin serviciul de GPRS;
  • Transmiterea de mesaje text sau vocale in legatura cu starea sistemului si/sau a unor evenimente; 
  • Modul de raportare la o statie de monitorizare prin  serviciu GSM/GPRS . 

Introducerea in functionarea alarmelor Paradox a conceptului StayD face ca viciile de procedura ale unui sistem de securitate clasic sa fie evitate, oferind un plus de siguranta. Acest model de armare StayD ofera un grad sporit de securitate 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, cu posibilitatea de intra in zona de armare fara dezarmara sistemul de alarma. 

Sistemul StayD este in stare de permanenta armat și se pastreaza partial dezarmat la intrare/iesire din zona protejata, astfel incat se diferentiaza in mod categoric de orice alt sistem obisnuit de securitate necesita armare pentru proteja zona de interes.

In cazul sistemelor bazate pe o alarma Paradox in sistem wireless se pot folosi echipamente din gama completa de detectori de miscare wireless , detectori de fum wireless, detectori de geam spart si contacte magnetice. 

Alarmele Paradox ce intra in componenta unor sisteme alarme raman functionale atunci cand au loc pene de curent si intra in alarma atunci cand sunt taiate liniile telefonice.

Sistemele de securitate ce au la baza o alarma Paradox pentru efractie si incendiu pot lucra foarte bine cu o lista lunga de detectori Paradox, dintre care: 

  • Detectori de miscare tip pir;
  • Detectori duali cu microunde;
  • Senzori de fum si temperatura;
  • Detectori de inundatie;
  • Si alti detectori neconventionali.

Magazinul nostru comercializeaza produse din gama alarme Paradox ce cuprinde echipamente pentru toate bugetele. Firma noastra asigura ( contracost ) la cerere montaj si instalare cu cu oameni avizati in acest sens de IGP in Bucuresti si zonele limitrofe. Nu ezitati sa ne contactati si va vom face o oferta personalizata in functie de ce sistem alarme doriti.