Detectori cu fir Paradox

Detectori cu fir Paradox

Detectori cu fir Paradox recomandati in utilizarea cu sistemele de alarme tip "Smart-House" ( Casa Inteligenta ), completeaza sistemul ce poate fi gestionat de la distanta (telefonic, GPRS, internet ) de catre utilizator.
Sistemele ce au la baza detectori cu fir Paradox sunt utilizate la noi in tara inca din anul 1990, detectorii cu fir fiind printre primele produse comercializate. Datorita muncii continue a cercetatorilor companiei Paradox, au rezultat echipamente profesionale de calitate cu un mod de instalare simplu si eficient.

Acesti detectori cu fir Paradox captureaza imagini clare si la dimensiunile reale ale corpului uman datorita analizei QLIT. Imaginile extrem de exacte oferite de detectorii cu fir Paradox sunt dublate de posibilitatea acestora de a detecta si elimina alarmele false declansate de animale de companie - cu o greutate prestabilita in functie de modelul detectorului ales – ce patruleaza zona securizata.

Constructia unor astfel de detectori cu fir Paradox si materialele din care sunt conceputi reprezinta garantia folosirii acestora in sisteme de securitate si siguranta. Acestia in colaborare cu alte echipamente produse de compania Paradox utilizeaza principii amanuntite de analiza a a conditiilor de mediu (umiditate si temperatura), astfel incat sa poata face diferenta intre o alarma falsa produsa ca urmare a schimbarii conditiilor meteo si o alarma reala.

Echipa Sistemalarme.ro va asteapta sa comandati unul dintre detectorii cu fir Paradox comercializati. Avem o oferta diversificata ofera o rezolvare pentru majoritatea problema intampinate de dumneavoastra in domeniul securitatii si sigurantei. Echipa noastra va sta la dispozitie (contracost) pentru montajul si instalarea unor astfel de detectori pentru un sistem alarme. Va rugam sa ne contactati si in cel mai scurt timp posibil va vom trimite o oferta personalizata in functie de nevoi si buget.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Detector analogic 476PET
Detector de miscare analogic 476PET cu imunitate la animale de pana la 18kg ( daca doriti un nivel m..
61 LEI
Detector analogic P476
Detector de miscare pasiv in infrarosu IR, facilitati avansate pentru eliminarea alarmelor false ( c..
58 LEI
Detector de miscare NV780
Detectorul NV780 este facut pentru a oferi o protectie preventiva, ofera o semnalizare preventiva in..
608 LEI
Detector de miscare NVX80
Detectorul NVX80 este un senzor de miscare dubla tehnologie IR+MW ( infrarosu si microunde ), antima..
1.117 LEI
Detector de miscare P460
 Paradox460 este un detector de miscare cu vedere verticala, procesare analogica a semnalului, ..
162 LEI
Detector de soc Paradox Safe Protector 950
Detector de soc, element piezoeltric cu o sensibilitate foarte ridicata. Nivelul de sensibilitate es..
532 LEI