Module GSM Paradox

Module GSM Paradox

Module GSM Paradox ce transmit la distanta prin intermediul SMS-urilor, pot detecta urmatoarele stari de sistem: 

  • armare/dezarmare; 
  • alarma;
  • panica;
  • defecte in sistem;
  • permite armare/dezarmare de la distanta folosind SMS. 

Securitatea armarii/dezarmarii a unor module GSM Paradox este data de codul de acces care trebuie completat in mesaj cand se trimite SMS-ul. Comunicatorul este dotat cu o cartela GSM, cartela care primeste SMS-ul comanda alaturi  de numarul cartelei comunicatorului. Armarea si dezarmarea nu se poate efectua prin SMS daca nu cunoasteti numarul cartelei si codul de acces.Fara cod sau fara sa stiu numarul cartelei din comunicator nu se poate DEZARMA sau ARMA prin SMS.

Evenimentele din sistem trimise pe baza mesajelor SMS catre astfel de module GSM Paradox permite raportarea la maxim 16 numere de telefon.

Mesajele care sunt trimise catre un astfel de echipament pentru a controla dispozitive dintr-un sistem de securitate si siguranta trebuie sa contina in el urmatoarele informatii vitale:

  •  Descrierea evenimentului;
  •  Numele obiectivului;
  •  Data/ora producerii evenimentului;
  •  Etichete asociate (ex.: Nume partitie,nume utilizator, nume zona). 

Modulele GSM Paradox pot trimite mesaje vocale preinregistrate catre utilizatori la aparitia evenimentelor daca se adauga acestuia un modul VDMP3. Numarul de utilizatori/numere de telefon este un numar finit in functie de modelul ales.

Magazinul nostru va pune la dispozitie module GSM Paradox pentru controlul sistemului rapid. Modulele GSM Paradox sunt optiunea ideala pentru utilizatorii care sunt in continua miscare si nu pot sta conectati tot timpul la un calculator clasic. Va punem la dispozitie (contracost) o echipa de profesionisti cu experienta in montaj si instalare. Va rugam sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata in functie de dorintele dumneavoastra.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Modul GSM Paradox PCS250
Modulul GSM Paradox PCS250 permite sistemelor Paradox sa controleze si sa monitorizeze continuu de l..
854 LEI
Modul GSM Paradox PCS250G
Modulul GSM Paradox PCS250G este prevazut sa asigure monitorizarea si controlul asupra sistemelor Pa..
529 LEI
Modul GSM Paradox PCS250G03
Sistemele Paradox pot fi monitorizate si controlate in conditii de securitate si siguranta optime de..
561 LEI