Module IP Paradox

Module IP Paradox

Module IP Paradox sunt dispozitive ce permit sistemului sa comunice prin intermediul internetului. Utilizarea unor astfel de module IP Paradox ofera libertate in accesarea sistemului si primirea de notificari prin email oriunde in lume. Acestea comunica prin protocoale de comunicatie HTTP/HTTPs ce permite controlul si monitorizarea sistemului de securitate utilizand orice tip de browser web (Ex.: Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox).

Utilizand o criptare SSL in notificarile rapide primite prin e-mail oriunde in lume atunci, inovativele module IP Paradox ofera utilizatorului posibilitatea de a-si controla sistemul de la distanta.

Un modul IP Paradox se utilizeaza in general in sistemele de securitate si siguranta deja create si pentru care dispozitivele nu au posibilitatea de conectare prin internet. Ele sunt necesare atunci cand nevoile retelei sunt in schimbare si nu doriti schimbarea integrala a dispozitivelor din sistemul deja creat.

Placa unui modul IP Paradox este conceput cu doua intrari/iesiri pe placa ce se pot programa dupa cum urmeaza:

  • Intrari: sunt configurate sa trimita e-mailuri la declansarea unei zonei;
  • Iesiri PGM: dau comenzi catre anumite automatizari ce pot fi controlate cu ajutorul interfetei pentru internet.

Magazinul nostru va pune la dispozitie module IP Paradox pentru extinderea zonelor de protectie. Modulele IP Paradox sunt recomandate pentru reconfigurarea unui sistem de securitate existent fara a fi nevoie sa schimbati toata gama de echipamente. Va punem la dispozitie (contracost) o echipa de profesionisti cu experienta in montaj si instalare. Va rugam sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata in functie de dorintele dumneavoastra.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Modul IP Paradox IP150
Modul IP Paradox IP150 comunica printr-un protocol de comunicatie HTTP/HTTPs ce permite control..
480 LEI