Module Voce Paradox

Module Voce Paradox

Module Voce Paradox sunt echipamente prin care utilizatorii pot primi informarile sistemului sub forma vocala pe telefon. Compania Paradox a dezvoltat clasa de module Voce Paradox ce pot trimite mesaje vocale preinregistrate catre un numar maxim de utilizatori/cartela GSM la aparitia evenimentelor.

Modulele Voce Paradox sunt utilizate alaturi de module GSM pentru o comunicare a mesajelor dintr-un sistem alarme atunci cand utilizatorul nu are timp sa citeasca mesaje de tip SMS primite de la sistem.

Dispozitivele de tip module voce Paradox dau posibilitatea utilizatorului sa-si programeze modul in care actioneaza acestea pentru ca un sistem alarme sa fie functional. Activitatile uzuale ce se pot configura sunt:

  • Reptarea mesajelor de un numar de ori;
  • Ordinea listei de apelare ;
  • Numar maxim de incarcari pentru un telefon mobil;
  • Timpul dupa care se transmite un mesaj de avertizare.

Caracteristicile principale sunt comunicate utilizatorului prin intermediul mesajelor preinregistrare care indica zona si partitia in care s-a modificat starea de alarma a sistemului. Sper exemplu daca avem un incident in zona de protectie 1 si pe partitia 1 atunci utilizatorul va primi un mesaj vocal in care se va transmite:"Aria 1 in alarma. Zona 1. Apasati tasta 1 pentru dezarmarea sistemului. Apasati tasta grila de 2 ori pentru a inchide La revedere."

Magazinul nostru va pune la dispozitie module Voce Paradox pentru comoditatea de a primi comunicarile unui sistem alarme. Va punem la dispozitie (contracost) o echipa de profesionisti cu experienta in montaj si instalare. Va rugam sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata in functie de dorintele dumneavoastra.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Modul telefonic vocal Paradox VDMP3
Modulul telefonic vocal Paradox VDMP3 este un dispozitiv asistat de voce. Acesta se poate programa s..
269 LEI