Module wireless Paradox

Module wireless Paradox

Module wireless Paradox sunt echipamente ce permit extinderea posibilitatilor unui sistem alarme ce se bazeaza pe dispozitive clasice pe fir. Modulele sunt practice in utilizare datorita capabilitatii acestora de a se conecta la un numar mare de telecomenzi sau detectori.

In functie de distantele spatiului functional de lucru al sistemului de securitate se foloseste un anume model din gama de module wireless Paradox pentru coordonare si intrari/iesiri. Cu cat sistemul este mai complex si are mai multi utilizatori ce tranziteaza zonele de protectie, cu atat modulele wireless Paradox integrate au optiuni tot mai complexe.

Astfel de module wireless Paradox au sistem de supervizare de nivel scazut al bateriei, contact antisabotaj si supervizare la check-in.

Magazinul nostru va pune la dispozitie module wireless Paradox pentru comoditatea de a primi comunicarile unui sistem alarme. Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu experienta in montaj si instalare. Va rugam sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata in functie de dorintele dumneavoastra.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Modul de extensie radio Paradox RX1
Modul de extensie radio Paradox RX1 cu receptor Magellan este compatibil cu gamele Spectra SP. Di..
171 LEI
Modul de extensie radio RTX3
Modul radio de extensie, 32 de zone. Este compatibil cu centralele Spectra SP5500/6000/7000. Are 32 ..
370 LEI