Centrala alarma DSC PC1404

Centrala DSC PC1404 are 1 partitie si 4 zone pe placa, cu posibilitatea de extindere pana la 8 zone pentru echipamente noi instalate in locatie. Are capacitatea de a conecta detectori de fum pe 2 sau 4 fire si 4 tastaturi de tip LED sau LCD. Prin intermediul unui comunicator digital, aceasta poate poate apela maxim 4 numere de telefon in caz de incident. Memoria centralei are capacitatea de a salva 128 de evenimente.

Programarea se poate face direct de pe tastatura sau folosind un calculator. In cazul in care programarea se face de la distanta, calculatorul trebuie sa fie echipat cu un modem. Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Echipamentul are facilitati cu aplicatie in prevenirea alarmelor false.

Pentru ca un sistem echipat cu astfel de centrala sa functioneze corespunzator, consumul de energie electrica al echipamentelor nu trebuie sa depaseasca puterea de consum al acesteia. Asigurati-va ca nu exista terte echipamente care sa suprasolicite consumul de energie, pentru a nu perturba operativitatea sistemului.

Pachetul centralei PC1404 include si o tastatura LEDPC1404RKZ cu 8 zone.

Informatii
Firma noastra comercializeaza si instaleaza sisteme de alarma profesionale pentru casa si apartament, fiind autorizata legal in acest sens.

Pentru instalari sisteme de alarma contacteaza-ne la telefon: 0725.674.875
Email: office@sistemalarme.ro