Centrala alarma DSC PC1616

Centrala de alarma PC1616 poate conecta 6 zone pe fir si 1 zona de tastatura. Exista posibilitatea sa se extinda pana la 16 zone, prin utilizarea de module extensie sau module radio. Echipamentul poate lucra pe 2 partii si este dotat cu un comunicator telefonic ce se poate conecta la un dispecerat de monitorizare. Unitatea centrala are capacitatea de a lucra cu 48 coduri utilizator, fiecare dintre acestea putand fi programat cu atribute independente.

Acest model este recomandat in protejarea obiectivelor de dimensiuni mici si medii ce implica pana la 8 zone, grupate pe 2 partitii. Se pot instala in sisteme de alarma ce asigura locuinte, magazine, sau sedii de firma. Raportarea evenimentelor se pot transmite catre o firma de monitorizare si interventie rapida sau direct pe telefoanele proprietarilor, folosind o linie telefonica fixa.

O atentie deosebita trebuie sa acordati sistemelor cu pana la 32 de zone ( maxim 16 zone cablate si 16 zone radio ), avand in vedere ca trebuie sa folositi tastaturi corespunzatoare numarului total de zone. Conexiunea tastaturilor la centrala se face pe cablu cu 4 fire. In tastura este inclus un buzzer piezoelectric ce semnalizeaza acustic utilizatorul in programare/utilizare, defect de sistem sau alte actiuni. Unitatea PC1616 est ecompatibila cu modulele si tastaturile mai vechi din seria Power.

Pachetul nu contine transformatorul si tastatura.

Informatii
Firma noastra comercializeaza si instaleaza sisteme de alarma profesionale pentru casa si apartament, fiind autorizata legal in acest sens.

Pentru instalari sisteme de alarma contacteaza-ne la telefon: 0725.674.875
Email: office@sistemalarme.ro