Centrala alarma DSC PC1832

Centrala de alarma DSC PC1832 pe fir cu 8 zone si 1 zona pe tastatura, extensibila la 32 de zone (utilizand modul extensie pe fir sau modul radio), 4 partitii, comunicator telefonic ce permite conectarea la o firma de monitorizare, 72 coduri de utilizator. DSC PC1832 este o centrala de alarma cablata ( compatibila cu periferice conectate prin intermediul cablurilor:detectori, sirene, module) accepta si sisteme radio( detectori, sirene, telecomenzi ), prin intermediul modului de PC5132( receptor radio ) sau cu tastaturile din seria RKF (ce includ receptor radio ). Centrala nu include tastatura.

Centrala este recomandata pentru protectia obiectivelor cu suprafete medii-mari( pana la 32 de zonesi 4 paritii ), locuinte, magazine, firme ce necesita raportarea evenimentelor catre o firma de specialitate de monitorizare si interventie rapida sau pe telefoanele personale ale proprietarilor, utilizand o linie de telefonie fixa.

 

Informatii
Firma noastra comercializeaza si instaleaza sisteme de alarma profesionale pentru casa si apartament, fiind autorizata legal in acest sens.

Pentru instalari sisteme de alarma contacteaza-ne la telefon: 0725.674.875
Email: office@sistemalarme.ro