Centrala alarma DSC PC1864

Centrala de alarma DSC PC1864 pe fir cu 8 zone si 1 zona pe tastatura, extensibila 64 de zone (utilizand modul de extensie pe fir sau modul radio), 8 partitii, comunicator telefonic ce permite conectarea la o firma de monitorizare, 95 coduri de utilizator. DSC PC1864 este o centrala de alarma cablata ( compatibila cu periferice conectate prin intermediul cablurilor:detectori, sirene, module ), ce accepta si sisteme radio ( detectori, sirene, telecomenzi ) prin intermediul modulului de PC5132 (receptor radio) sau cu tastaturile din seria RKF (ce includ receptor radio). Centrala nu include tastatura.

Centrala este recomandata pentru a proteja obiectivele de dimensiuni medii-mari ( pana la 64 de zone si 8 partitii ) locuinte, magazine, firme ce necesita raportarea evenimentelor catre o firma de monotorizare si interventie rapida, utilizand o linie de telefonie fixa.

Informatii
Firma noastra comercializeaza si instaleaza sisteme de alarma profesionale pentru casa si apartament, fiind autorizata legal in acest sens.

Pentru instalari sisteme de alarma contacteaza-ne la telefon: 0725.674.875
Email: office@sistemalarme.ro