Centrala alarma DSC PC585

Centrala de alarma cu 4 zone pe placa si 1 zona de tastatura ( maxim 4 zone de tastatura ) maxim 32 de zone cablate si radio ( prin module suplimentare ), 1 partitie, comunicator ce permite conectarea la o firma de monitorizare, 32 coduri de utilizator. DSC PC585 este o centrala de alarma cablata ( compatibila cu periferice conectate prin intermediul cablurilor: detectori, sirene, module ) care poate accepta si echipamente radio ( detectori, senzori, telecomenzi ) prin intermediul moduleleor de extensie radio RF5108 ( extensie pentru 8 zone radio ) sau RF5132 ( extensie pentru 32 zone radio ).

Centrala DSC PC585 este recomandata pentru a fi utilizata in protejarea spatiilor mici  ( pana la 8 zone si 1 partitie ), locuinte, magazine, firme. Sistemul suporta raportarea evenimentelor catre o firma de monitorizare si interventie rapida sau pe telefoanele personale ale proprietarilor, utilizand ca suport o linie de telefonie fixa.  Pentru sisteme cu pana la 32 de zone ( maxim 8 zone cablate si restul zone radio ) se recomanda utilizarea unor tastaturi corespunzatoare numarului total de zone.

Informatii
Firma noastra comercializeaza si instaleaza sisteme de alarma profesionale pentru casa si apartament, fiind autorizata legal in acest sens.

Pentru instalari sisteme de alarma contacteaza-ne la telefon: 0725.674.875
Email: office@sistemalarme.ro