Centrala Paradox SP5500

Centrala de alarma Paradox SP5500 este un sistem recomandat pentru protejarea spatiilor si a obiectivelor de mici dimensiuni cu 8-12 directori si un finisaj standard. Informatiile legate de starea sistemului se face prin aprinderea tastelor numerice si a celor care au functii speciale. Centrala mai dispune de o functie care permite raportarea evenimentelor catre o firma de monitorizare sau direct pe telefoanele proprietarulu utilizand o linie telefonica fixa.

Centrala Paradox SP5500 este o centrala de alarma cablata (deoarece accepta periferice cablate de exemplu: tastaturi, module, detectori,sirene, etc) care suporta prin module suplimentare (module de extensie radio unidirectionale RX1 si bidirectionale  RTX3) si toata gama de periferice radio: telecomenzi,tastaturi radio, detectori radio, module radio PGM, sirene radio de exterior sau interior, repetoare de semnal.

Centrala Paradox SP5500 are 5 zone cablate pe placa de baza, 10 zone prin utilizarea dublarii de zone, extensibila la 16 iesiri PGM, sursa alimentare in comutatie de 1.1A