Centrala Paradox SP7000

Centrala de alarma Paradox SP7000 contine 16 intrari de zona ce se pot dubla prin utilizarea functiei ATZ, suporta 32 de zone. Centrala contine 5 PGM pe placa (suporta pana la 16 PGM in total), 1 cu iesire cu releu de curent mare, intrare pentru detectori de fum, pe doua fire. Sursa de alimentare in comutatie de 1.5 A este inclusa.

Comunicatia la distanta se realizeaza printr-un comunicator telefonic digital care acesta transmite utilizand o linie de telefon fixa evenimentele petrecute in sistem catre un dispecerat de monitorizare si interventie rapida sau comunicatorul mai poate fi programat sa transmita direct utilizatorului final ( pe un telefon mobil sau fix) un eveniment major produs in sistem.

Centrala Paradox SP7000 este recomandata pentru a supraveghea spatiile cu dimensiuni medii cu 28-32 detectori si finisaj standard. Starea sistemului, partitiilor si zonelor se face direct prin afisarea celor 32 de  LED-uri de zona si 10 LED-uri de sistem. Centrala permite de asemenea si partitionarea sistemului in 2 arii independente si raportarea evenimentelor din sistem pe o linie de telefon fixa.