Confidentialitate

Toate datele furnizate in calitate de vizitator/utilizator sunt cu caracter personal si sunt utilizate in prelucrarea ofertei in conditii optime pentru serviciile asociate site-ului SISTEMALARME.RO.

Societatea noastra detine toate licentele necesare pentru instalare camere supraveghere. Prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul nostru, utilizatorul isi da, in mod deliberat, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie folosite in viitor de catre administratorii SISTEMALARME.RO pentru actiuni ca:

  • Procesarea comenzilor;
  • Contactarea clientilor;
  • Participarea la promotii;
  • Anuntarea ofertelor, promotiilor, mesajelor publicitare si de marketing privind activitatea SISTEMALARME.RO si a colaboratorilor cu care SISTEMALARME.RO are relatii de orice natura (inclusiv cele comerciale).
  • Trimiterea de mesaje necomerciale sau administrative (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

Datele personale vor fi retinute de firma noastra si le vom folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe SISTEMALARME.RO, evolutia si starea comenzilor, dar si pentru aprecierea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar SISTEMALARME.RO nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

In cazul platilor online se vor solicita informatii ce intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar site-ul nostru nu va solicita si nu va stoca niciun alt detaliu referitor la cardul utilizatorului.

Pentru alte intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, va asteptam sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@sistemalarme.ro.