Despre Noi

Sistemalarme.ro are ca scop comercializarea, montajul si instalarea componentelor de sisteme alarma. Magazinul nostru are ca obiectiv oferirea unei solutii eficiente pentru supravegherea de securitate si siguranta cu ajutorul unui sistem de alarma. Va punem la dispozitie echipamente de calitate si rezistente care au trecut testul timpului, dezvoltant zi de zi noi concepte in alarmare pentru siguranta si securitate. In cazul in care nu sunteti hotarat sau nu stiti ce tip de sistem alarme este potrivit pentru nevoile dumneavoastra, va stam la dispozitie telefonic in vederea consultantei gratuite pentru o alegere optima. Dumneavoastra ne spuneti ce doriti sa supravegheati, iar noi cautam si va propunem solutia cu mijloacele de instalare potrivite.

Astfel de sisteme de alarma sunt utilizate cel mai des pentru alarmarea la efractie si incendiu si este acoperita de o serie variata de detectori de miscare tip pir, senzori de fum si temperatura, detectori de inundatie. Astfel de sisteme de alarma profesioniste si de inalta tinuta pot fi folosite cu succes in protectia obiectivelor de mari dimensiuni ( institutii, spatii largi de lucru, perimetre de munca) si de zone rezidentiale de locuit ( casa, vila, apartament).

Sunteti interesat de un sistem alarma ce imbina solutii de siguranta si securitate pentru un birou sau spatiu de locuit?! Noi va oferim sprijin pentru a gasi cea mai buna solutie de alarmare pentru spatiul dumneavoastra. Solutiile in sisteme de alarma comercializate de noi ofera supraveghere bazata pe impartirea in zone de protectie si sunt dotate cu sisteme inteligente de patrundere in zone de protectie fara a avea nevoie de armare/dezarmare a intregului sistem prin cod de acces. Contateaza-ne prin email sau telefon si va vom recomanda sisteme de alarma potrivite cerintelor dumneavoastra.

Va multumim ca sunteti interesati de serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati!