Montaj si instalare alarme

Montaj alarme, instalare alarme si sisteme de alarma in Bucuresti si in tara, comercializam toate tipurile de echipamente antiefractie la preturi avantajoase.

Magazinul SistemAlarme.ro functioneaza sub toate licentele acreditate de legile statului roman necesare pentru instalare si montaj alarme. In baza legii 333/2003 o instalare sistem alarme nu se poate efectua de catre persoane neautorizate. In conformitate cu legea in vigoare, aceasta se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.

In cazul in care sunteti interesat de un astfel de montaj sistem alarme venim in orice locatie din tara pentru vizionare, in Bucuresti si zonele limitrofe Bucurestiului deplasarea fiind GRATUITA. Pentru o instalare alarme avem nevoie de cativa pasi preliminari  pentru pregatirea montajului fizic. Astfel in procesul de instalare alarme se respecta urmatoarele etape:

  1. Folosind formularul de contact, email-ul sau telefonul afisat pe site, dumneavoastra intrati in contact cu specialistii nostri, care va vor oferi ajutor sa alegeti solutia de instalare alarme. Oferim GRATUIT consultanta si asistenta tehnica prin telefon. In cazul in care aveti efectuata o schema pentru un montaj sistem alarme sau alegerea a fost facuta anterior, o echipa de instalare alarme se va deplasa la dumneavoastra impreuna cu toate echipamentele utilizate in instalare. Manopera (pretul) de montaj este calculata in raport cu nivelul de complexitate al lucrarii, avand in vedere ca pretul estimativ pentru un montaj sistem alarme simplu este in jur de 100 RON.
     
  2. Daca doriti un montaj sistem alarme si nu cunoasteti exact ce va este ideal (fiablitate/configuratie/pret) pentru zona monitorizata, noi ne vom deplasa gratuit la dumneavoastra pentru analiza zonei de instalare sistem alarme. Dupa vizionarea locatiei va vom oferi cateva solutii, acolo unde este cazul, si dumneavoastra stabiliti care este varianta finala dorita.
     
  3. Intr-un montaj sistem alarme obisnuit intra urmatoarele echipamente: centrala coordornare sistem, senzori si detectori, tastatura sau telecomanda control si programare, contacte magnetice, sirene care sa te anunte audio/vizual si accesorii: cabluri, mufe si alimentatori.

Pentru ca sistemul sa fie functional, la montaj sistem alarme trebuie tinut cont de folosirea unor centrale compatibile cu majoritatea dispeceratelor utilizate in Romania si care se pot monitoriza prin linie telefonica/GPRS/GSM. Deasemena, este indicat sa utilizati centrale ce pot sa functioneze in stare de avarie si care va ofera solutia vizionarii unui mesaj de baterie descarcata. Astfel veti preintampina situatia in care un astfel de sistem alarme nu poate procesa informatia, pentru a asigura protectie. 

Ulterior, dupa ce s-a efectuat un montaj de sistem alarme, instalatia se poate completa cu alte echipamente care acopera riscuri neconventionale. Astfel ca pentru noile riscuri se vor cauta solutii eficiente si practice, printr-un control in amanunt al unei echipe de tehnicieni. Cu aceasta ocazie se vor elimina vicile de zona si eventuale blocaje in folosirea noilor echipamente. 

Va garantam ca solutia oferita pentru un montaj sistem alarme va fi implementata cu profesionalism de echipa noastra tehnica, astfe incat instalarea sa fie efectuata in conformitate cu dorintele dumneavoastra. 

In cazul in care lucrarea pe care urmeaza sa o definitivam are un grad de complexitate mare, noi va oferim o reducere in raport cu anvergura lucrarii. 
Ca asteptam sa ne contactati si impreuna sa stabilim cea mai buna solutie! Va stam la dispozitie intre orele 10.00 si 18.00 pentru a discuta despre serviciul de instalare sistem alarme pe care vi-l putem oferi.