Sirene

Sirene

Sirene  de interior sau exterior sunt echipamente destinate atentionarii in caz de efractie sau incident de siguranta. Pentru atentionarea pe distante mai mari se aleg sirene de exterior ce au un volum de zgomot puternic cu dublu in cazul efractiei: descurajarea raufacatorilor care actioneaza asupra obiectivului si anuntarea utilizatorului ca are loc o efractie. Un alt mod de instalarea a acestora este la interior pentru atentionarea utilizatorilor din spatiu supravegheat.   

In general sirenele sunt alcatuite cu protectie antivandalizare pentru a nu periclita actiunea de preintampinare a problemelor aparute in securitatea si siguranta spatiilor supravegheate. Sirenele de exterior din concepute in carcase produse din materiale rezistente la diverse conditii meteo sau modificari bruste de temperatura.
Exista posibilitate sa atasati acestor sirene si acumulatori de rezerva astfel incat in caz de cadere de tensiune sau sabotaj acestea sa poata functiona. Sirenele de exterior conectate prin fir sunt in general compatibile cu centralele de alarma pe fir si hibride, indiferent de producator.

Anumite modele de sirene de interior au programate sunete diferite in sistem pentru alarma de efractie si alarma de incendiu astfel incat utilizatorul sa identifice rapid semnalul dat de sistemul de securitate si siguranta. In plus exista predefinit in memorie si  semnale sonore pentru intarzieri de intrare/iesire, functie "clopotel" la usi si pentru alte probleme tehnice.

Magazin online Sistemalarme.ro va pune la dispozitie o gama variata de sirene din gama Paradox pentru folosinta la interior si exterior intr-un sistem de securitate. Echipa noastra de profesionisti cu experienta in montaj si instalare va sta la dispozitie contracost. Va rugam sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata in functie de dorintele dumneavoastra.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Sirena de exterior wireless  DSC LADYPI
Sirena de exterior wireless DSC LADYPI autoalimentata cu flash are carcasa construita din policarbon..
284 LEI
Sirena de exterior wireless cu flash Elmes WSS
Sirena de exterior wireless cu flash Elmes WSS este proiectata sa functioneze ca parte integranta in..
724 LEI
Sirena de exterior wireless DSC LADYFPI
Sirena de exterior wireless DSC LADYFPI face parte din gama autonoma de sirene si este prevazuta cu ..
436 LEI
Sirena de exterior wireless DSC WT4911
Sirena de exterior wireless DSC WT4911 poate fi instalata oriunde in spatiu deschid, dar se poate ut..
855 LEI
Sirena de interior wireless DSC WT4901
Sirena de interior wireless DSC WT4901 a fost proiectata sa lucreze de deplina siguranta cu panoul w..
465 LEI