Sisteme alarma

Sisteme alarma

Sisteme alarma sunt pachete alcatuite din componente vitale pentru o supraveghere completa in domeniul securitatii si sigurantei unui spatiu rezidential sau comercial. Cu cat kit-ul cumparat are mai multe componente, cu atat riscul de incident este diminuat ca urmare a preventiei.

Astfel de sisteme alarma profesioniste se pot utiliza cu succes in protectia de zone rezidentiale de locuit(casa, vila, apartament) si a obiectivelor mari ca dimensiune(institutii, spatii largi de lucru, perimetre de munca). Alarmarea la efractie si incendiu este acoperita de o gama variata de detectori de miscare tip pir, senzori de fum si temperatura, detectori de inundatie etc.

Astfel, un sistem alarme este compuse in mare parte din:

  • O centrala care sa coordoneze sistemul;
  • O tastatura pentru control si programare directa;
  • Telecomanda pentru control rapid de la distanta;
  • Senzori sau detectori cu diverse aplicatii;
  • Contacte magnetice;
  • Carcasa cu trafo;
  • Acumulatori pentru alimentare cu energie electrica;
  • Sirene pentru alarmare auditiva.

Ulterior sistemele se pot completa si cu alte module si echipamente care sa raspunda anumitor solicitari neconventionale ale utilizatorilor. Fiecare spatiu de instalare are nevoie de un control amanuntit din partea unor specialisti pentru a detecta vicile de zona si unghiurile nule ce pot interveni in utilizarea acestui sistem alarme. Astfel pentru fiecare clasa de evenimente neprevazute se pot adauga dispozitive conexe care sa acopere noile riscuri.

Majoritatea sistemelor de alarma comercializate de firma noastra ofera echipament ce suporta modul de lucru StayD, ceea ce face ca spatiul in cauza sa fie supravegheat continuu fara sa fie necesara dezarmarea sistemului nici macar atunci cand se intra intr-o zona armata.

Functia Stay D evita pornirea temporizatorului de intrare din momentul in care este apasata o tasta a telecomenzii, anuntand astfel sistemul ca urmeaza sa patrundeti in locatie printr-o anumita zona. Zona se va rearma in mod automat dupa ce iesit din zona in cauza.

Comercializarea unui sistem alarme incendiu si efractie se realizeaza de catre oameni avizati in acest sens de Inspectoratul General de Politie.

Magazinul nostru comercializeaza o gama larga de sisteme de alarmare, de la cele mai ieftine si pana la cele cu un standard ridicat. Asiguram la cerere montaj si instalare! Va rugam sa ne contactati si va vom face o oferta personalizata in functie de nevoile dumneavoastra.