Sisteme alarma Paradox wireless

Sisteme alarma Paradox wireless

Sisteme alarma Paradox wireless se aleg in functie de asezarea si organizarea spatiului pe care doriti sa-l supravegheati. Aceste tipuri de sisteme sunt concepute pentru montajul in apartamente, case, vile sau birouri.

Un kit sisteme alarma Paradox wireless face parte din categoria sistemelor complete antiefractie, indicate sa fie folosite in cazul locatiilor rezidentiale sau comerciale in care sunt necesare cel mult 32 de zone de protectie.

Aceste sisteme alarma Paradox wireless sunt comercializate contra incendiului si efractiei si se efectueaza cu oameni avizati in acest sens de Inspectoratul General de Politie. Astfel de sisteme sint alcatuite in general din urmatoarele:

  • Centrala Paradox;
  • Tastatura control;
  • Telecomanda control la distanta;
  • Senzori de miscare interior/exterior;
  • Sirene de exterior/interior;
  • Contacte magnetice wireless;
  • Alimentare electrica - acumulatori;
  • Carcasa cu trafo.

Majoritatea sistemelor de alarma Paradox wireless vandute de firma noastra sunt concepute cu facilitatea StayD. Aceasta facilitate pastreaza spatiul securizat in mod continuu, oferind posibilitatea sa intri si sa iesi in zone de protectie doar prin simpla apasare a unui buton de pe telecoamnda si nemaifiind nevoie sa tastati un cod de fiecare data. Rearmarea sistemului se face la iesirea din zona de protectie.

Site-ul sistemalarme.ro va ofera mai multe variante de sisteme alarma Paradox wireless construite dupa ultimele standarde de calitate. Va putem pune la dispozitie contracost si la cerere o echipa de profesionisti cu experienta in montaj si instalare. Nu ezitati sa ne cautati pentru a va intocmi o oferta personalizata bazata pe nevoile si bugetul dumneavoastra.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Sistem alarma wireless Paradox KITMG5000EXT
Kitul sistem alarma wireless Paradox KITMG5000EXT contine: Centrala Paradox MG 5000 Tastatur..
1.896 LEI
Sistem alarma wireless Paradox KITMG5000EXTF6
Kitul sistem alarma wireless Paradox KITMG5000EXTF6 este un sistem de alarmare ce functioneaza in re..
1.791 LEI