Tastatura K641

Tastatura K641 este o tastatura LCD monocrom, are un afisaj de 32 de caractere cu LCD albastru, etichete programabile- nume zone, utilizatori, usita de protectie. Tastatura K641 este compatibila cu centrale Paradox Digiplex EVO48 si EVO192. Permite afisarea zonelor in alarma pana la dezarmarea sistemului, permite activare firmware local, via CV4USB/ 307USB si InField. Meniul este simplificat de programare a utilizatorilor si telecomenzilor in sistem .Tastatura K641 LCD suporta 8 partitii ( de exemplu putem imparti locuinta in parter si etaj si putem defini parter  - partitia 1,etaj partitia 2,etc si acestea se pot arma separat) si poate afisa maxim 192 de zone.

Are un numar nelimitat de zone cu clopotel care sunt programabile independent, 3 alarme de panica actionate de grupuri a cate 2 butoane, ora se afiseaza in format de 12 sau 24h, meniul poate fi disponibil si in romana.

 

 

 

 

 

 

 

Informatii
Firma noastra comercializeaza si instaleaza sisteme de alarma profesionale pentru casa si apartament, fiind autorizata legal in acest sens.

Pentru instalari sisteme de alarma contacteaza-ne la telefon: 0725.674.875
Email: office@sistemalarme.ro