Termeni si conditii

Regulamentul legat de termenii si conditiile de utilizare a proiectului SISTEMALARME.RO este descris in continutul prezentului document si este disponibil tertilor utilizatori.

Utilizarea site-ului SISTEMALARME.RO reprezinta un acord implicit pentru respectarea termenilor si conditiilor ce apar in cuprinsul prezentului regulament cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord al site-ului SISTEMALARME.RO, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii au acces si pot consulta in orice moment termenii si conditiile de utilizare a serviciilor.

Dreptul de proprietate intelectuala si continutul site-ului

Informatiile de pe acest site nu pot fi utilizate, transmise, reproduse, distribuite, reproduse, expuse, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Se considera o incalcare a termenilor si conditiilor orice tentativa de folosire a oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.

De asemenea, dumneavoastra ca utiliztor sunteti de acord sa nu interveniti si interferati in vreun fel cu modulele de securitate ale site-ului SISTEMALARME.RO, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea informatiei sau alte dispozitive care limiteaza utilizarea siteului sau a continutului acestuia.

Denuntare unilatrala a contractului - dreptul consumatorilor

Trebuie sa va asigurati ca ati verificat specificatiile tehnice ale producatorilor pentru produsele comandate, astfel incat sa fie compatibile. Verificarea se face pe site-urile producatorilor de echipamente prin vizitarea paginii produsului in cauza inainte de a-l cumpara. Ordonanta Guvernului 130/2000 este cea care reglementeaza raporturile comerciala dintre magazinul SISTEMALARME.RO si cumparator, aceasta referindu-se la protectia consumatorilor pentru executarea si incheierea unor contracte in sistem la distanta.

In cazul care consumatorul doreste sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocara uni motiv, acesta trebuie sa notifice in scris comerciantul in termen de 10 zile lucratoare de la ridicarea produsului de catre acesta, in cazul prestarilor de servicii, de la data la care sa- incheiat contractul in sine.

Administratorul SISTEMALARME.RO are obligatia permanenta de a oferi informatii clare si exacte pe site, dar uneori acestea pot contine inadvertente, cum ar fi: pret/specificatii produs gresite deoarece producatorul le-a modificat fara preaviz, produse viciate de erori de operare. Atentie! Fotografiiile au caracter informativ si pot contine piese care nu fac parte din pachetele de baza.

Frauda

Anumite module din interiorul website-ului SISTEMALARME.RO se pot accesa si utiliza doar daca aveti un cont personal creat. Astfel dumneavoastra declarati ca va asumati responsabilitatea in totalitate pentru orice activitate realizati prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va rugam sa asigurati o securitate sporita parolei contului sau a altor date de acces. In cazul unui cont compromis, trebuie sa anuntati de urgenta administratorul site-ului. SISTEMALARME.RO nus-i asuma responsabilitatea daunelor produse sau care sunt din cauza tertelor persoane de orice fel, pentru utilizarea fara drept a contului personal.

Drept aplicabil

Utilizatorul site-ului SISTEMALARMA.RO se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile de utilizare sunt guvenate de legile romane pentru orice disputa de orice fel care ar putea sa intervina intre parti ( utilizatori si administratorii SISTEMALARME.RO sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia ). In caz de eventuale conflicte/incidente se va incerca in prima faza rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul se va solutiona in instanta, conform cu legile romane in derulare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul SISTEMALARME.RO isi rezerva dreptul de:

  • A modifica interfata si structura oricarei pagini sau subpagini a site-ului WWW.SISTEMALARMA.RO in orice moment si la orice interval de timp liber ales;
  • De a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, va rugam sa ni le adresati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@sistemalarme.ro

Regulament de protectie a datelor

Conform regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia datelor personale ale persoanelor fizice, va informam ca site-ul sistemalarme.ro foloseste urmatoarele date cu caracter personal:

Nume si prenume
Adresa de email

Aceste date sunt solicitate numai in cazul in care vizitatorul foloseste formularul de contact si vor fi folosite doar in cadrul comunicarii intre firma noastra si persoana solicitanta. Acestea sunt necesare pentru ca angajatii nostri sa poata pastra legatura cu potentialul client. Datele nu vor fi stocate in baza de date, ele vor ramane stocate pe serverul de email si vor fi sterse imediat la cererea utilizatorului.  Mentionam ca, utilizarea formularului de contact nu este obligatorie, existand optiunea sa fim contactati in mod anonim la adresa de email office@sistemalarme.ro

Deasemenea, cookie-urile si sesiunile folosite pe site nu implica stocarea si prelucrarea de date personale, fiind vorba doar de identificatori software alocati aleator. Acest site nu colecteaza, nu prelucreaza si nu stocheaza in nici un fel IP-urile vizitatorilor, precum si alte date, cu exceptia celor prevazute mai sus.

Datele personale astfel culese sunt si raman confidentiale pana la stergerea lor, nu vor fi folosite in relatia cu terte entitati (fizice sau juridice). Daca in decurs de 6 luni nu se solicita cererea lor, ele vor fi sterse de pe server, cu exceptia acelor date care sunt necesare pentru o facturare ulterioara, in cazul unei colaborari pe termen lung.