Transport si Livrare

Magazinul nostru livreaza sisteme alarma pentru supraveghere siguranta si securitate in toata tara, produsele ajungand la dumneavoastra in cel mult 48 de ore. In cazul in care doriti instalare si montaj, deplasarea facuta de echipa noastra de profesionisti este gratuita in limita a aproximativ 30 km pe o raza in jurul Bucurestiului.

Pentru comenzile mai mari de 1000 RON se asigura transport gratuit, iar in cazul in care comanda este mai mica decat suma mentionata, costul transportului este achitat de beneficiar. Livrarea se face prin Fan Curier si are un cost mediu de transport in jurul sumei de 20 RON.

Factura fiscala se livreaza in acelasi timp cu produsele.

Plata comenzii se face ramburs, la primirea pachetului. In cazul in care o comanda are o valoarea ce depaseste suma de 5000 RON, se va solicita un avans (jumatate din suma) ce il veti achita in baza unei facturi proforme.

Conform legii (OUG 34/2014) aveti dreptul sa returnati orice produs in termen de 14 zile fara a oferi nicio explicatie aditionala si fara a suporta niciun fel de cost suplimentar. Daca doriti acest lucru va rugam sa ne contactati telefonic sau folosind formularul aflat la sectiunea Contact.